RADA TEBI KOVERTU, TI GLASAŠ ZA DPS: Novi skandalozni snimak kako Milova partija kupuje glasove pred izbore u Nikšiću (VIDEO)

Izvor: Kurir, 10.Mar.2021, 21:45

RADA TEBI KOVERTU, TI GLASAŠ ZA DPS: Novi skandalozni snimak kako Milova partija kupuje glasove pred izbore u Nikšiću (VIDEO)

Novi snimak pokatuje da su u DPS svesni da će na izborima u Nikšiću biti ubedljivo poraženi, pa nastavljaju sa kupovinom glasova

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

KAMERE SVE SNIMILE: Ovako Milo krade izbore u Nikšiću, ponovo rade koverte (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2021

Novi snimak pokatuje da su u DPS svesni da će na izborima u Nikšiću biti ubedljivo poraženi, pa nastavljaju sa kupovinom glasova..Na snimku se vidi Rada Gojković, koordinator DPS za Trebjesu, kako predaje novac dvojici muškaraca, usput objašnjavajući za koju listu treba da glasaju...pic.twitter.com/ZvQFxCSHAL..—...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.