Projekat ljubavna priča - Mesi postaje Barsin Džordan?

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2020, 12:05

Projekat ''ljubavna priča'' - Mesi postaje Barsin Džordan?

Zanimljiva poruka Barsinog predsedničkog kandidata.

Bartomeuova era na čelu Barse nedavno je okončana, pa će slavni katalonski klub uskoro dobiti novo rukovodstvo.

Izborna kampanja trajaće od 15. do 22. januara naredne godine, a jedan od kandidata za novog predsednika Barselone je i Đordi Fare.

U razgovoru za radio emisiju ''Onze'' na ''Esport3'', on se posebno pozabavio ulogom koju bi Leo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mesi imao u narednom periodu u Barseloni, ukoliko bi Fare došao na čelo kluba.

S tim u vezi, poručio je da Mesi ''mora da postane Barsin Džordan'', uporedivši prvu Zvezdu Barselone sa proslavljenim NBA asom i dugogodišnjim košarkašem Čikago Bulsa Majklom Džordanom.



''Mesiju treba ponuditi životni projekat. Moramo ga pretvoriti u Barsinog Džordana. Radimo na tome da mu ponudimo projekat u institucijama kluba.

Već smo razgovarali sa Mesijevim saradnicima i imamo predlog. Pitanje nije ekonomsko - Leo je već zaradio mnogo novca. To je ljubavna priča. Siguran sam da imam projekat kojim ću pridobiti Mesija'',
istakao je Fare u danima kada se u medijima najavljuje mogućnost Mesijevog odlaska iz Barse, možda već u januaru.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.