Proglašena izborna lista Ivica Dačić premijer Srbije

Izvor: B92, 04.Nov.2023, 11:52

Proglašena izborna lista "Ivica Dačić premijer Srbije"

Republička izborna komisija proglasila je danas izbornu listu "Ivica Dačić premijer Srbije" za učešće na predstojećim parlamentarnim izborima 17. decembra.

Komisija je na današnjoj sednici, 12. po redu, utvrdila da je uz ovu listu, drugu koja je proglašena, predato 19.618 pravno valjanih potpisa birača koji podržavaju listu i da su se stekli uslovi da se lista na kojoj je 250 kandidata proglasi.

Koalicija Socijalistička partija Srbije-Jedinstvena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije-Zeleni Srbije predala je ranije Republičkoj izbornoj komisiji listu pod nazivom "Ivica Dačić - premijer Srbije".

Predaji liste 2. novembra su uz predsednika SPS Ivice Dačića prisustvovali i lideri Jedinstvene Srbije i Zelenih Srbije, Dragan Marković Palma i Ivan Karić, kao i kandidati za narodne poslanike.

To je druga lista koja je predata i koja je proglašena za učešće na predstojećim izborima.

RIK je takođe doneo i rešenje o imenovanju člana i njegovog zamenika koji će kao predstavnik ove liste ući u prošireni sastav komisije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Ivica Dačić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Proglašena izborna lista "Ivica Dačić premijer Srbije"

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023

To je druga lista koja je predata i koja je proglašena za učešće na predstojećim izborima...Republička izborna komisija proglasila je danas izbornu listu "Ivica Dačić premijer Srbije" za učešće na predstojećim parlamentarnim izborima 17. decembra...Komisija je na današnjoj sednici, 12. po...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.