Predstavnici opozicije sa građanima Niša o rezoluciji Evropskog parlamenta

Izvor: JužneVesti.com, 13.Feb.2024, 17:17

Predstavnici opozicije sa građanima Niša o rezoluciji Evropskog parlamenta

Neki od predstavnika koalicije “Srbija protiv nasilja” koji su u Strazburu tražili usvajanje rezolucije o izborima u Srbiji biće u sredu, 14. februara, ispred Kalče u Nišu od 15 do 17 sati. Oni će građanima deliti prevedenu rezoluciju i objasniti šta ona zapravo podrazumeva.

Iz opozicije kažu da će doći Nebojša Zelenović, Biljana Stojković, Zoran Lutovac i Srđan Milivojević, kao i narodni poslanici >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << iz Niša - Jelena Milošević, Slaviša Dinić, Đorđe Stanković i Rastislav Dinić.

Slaviša Dinić kaže da su oni za sada potvrdili dolazak, ali da bi trebalo da dođe još poslanika.

Delićemo prevedenu rezoluciju pošto se šire razne dezinformacije, da smo tražili sankcije i drugo, a ne priča se ono što treba da se kaže narodu - zbog čega se to dešava i šta je odluka Evropskog parlamenta - navodi Dinić.

Evropski parlament usvojio je rezoluciju o izborima, u kojoj se traži međunarodna istraga o izborima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Predstavnici koalicije “Srbija protiv nasilja ” u Nišu u sredu razgovaraju sa građanima o rezoluciji Evropske unije

Izvor: JUGpress.com, 13.Feb.2024

NIŠ..Predstavnici koalicije “Srbija protiv nasilja ” u Nišu u sredu razgovaraju sa građanima o rezoluciji Evropske unije, najavlkjeno je danas...U sredu 14.02.2024.godine na platou ispred tržnog centra Kalča u vremenu od 15.00 do 17.00 časova, predstavnici koalicije SRBIJA PROTIV NASILJA, koji...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.