Izvor: JUGpress.com, 13.Feb.2024, 19:02

Predstavnici koalicije “Srbija protiv nasilja ” u Nišu u sredu razgovaraju sa građanima o rezoluciji Evropske unije

NIŠ

Predstavnici koalicije “Srbija protiv nasilja ” u Nišu u sredu razgovaraju sa građanima o rezoluciji Evropske unije, najavlkjeno je danas.

U sredu 14.02.2024.godine na platou ispred tržnog centra Kalča u vremenu od 15.00 do 17.00 časova, predstavnici koalicije SRBIJA PROTIV NASILJA, koji su u Strazburu tražili usvajanje rezolucije dolaze u Niš, da građanima odgovore na sve dileme i nedoumice oko sadržine rezolucije i naših zahteva. Stranački aktivisti >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << deliće sugrađanima  prevedenu rezoluciju.

Kako saznaje Regionalna informativna agencija JUGpress, u Nišu će sa građanima razgovarati Srđan Milivojević, , Nebojša Zelenović, Đorđe Stanković, Dragana Rakić, Jelena Milošević i Dragana Rašić. (kraj)DN/LJS

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.