Predsednik SLS-a razgovarao sa Palmerom

Izvor: RTS, 02.Nov.2019, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik SLS-a razgovarao sa Palmerom

Samostalna liberalna stranka (SLS) objavila je da se njen predsednik Slobodan Petrović sastao sa američkim zvaničnikom Metjuom Palmerom.
Kako je SLS navela u objavi na svom Instagram profilu, Petrović i Palmer su, između ostalog, razgovarali i o proteklim vanrednim izborima na Kosovu.

Petrović je izrazio zahvalnost Palmeru na, kako se navodi, podršci koju pruža srpskoj zajednici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na Kosovu, a uz objavu je okačena i fotografija njihovog susreta.
Palmer se juče u Prištini susreo i sa predstavnicima Srpske liste, a u izjavi za Radio Slobodna Evropa rekao je da je od suštinskog značaja da se Srpska lista uključi u Vladu Kosova.
Specijalni predstavnik SAD za Zapadni Balkan treba sledeće nedelje da nastavi posetu regionu i to posetom Beogradu, gde će se sresti sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i drugim zvaničnicima.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Samostalne liberalne stranke razgovarao sa Palmerom

Izvor: Blic, 02.Nov.2019

Samostalna liberalna stranka (SLS) objavila je da se njen predsednik Slobodan Petrović sastao danas sa američkim zvaničnikom Metjuom Palmerom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.