Predata izborna lista Aleksandar Vučić Srbija pobeđuje

Izvor: Kragujevac.rs, 08.Mar.2016, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predata izborna lista Aleksandar Vučić Srbija pobeđuje

Koalicija Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje predala je danas, nešto posle 10 sati, Gradskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Kragujevca.

Listu 87 kandidata za odbornike ove koalicije pod nazivom "Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje" na predstojećim lokalnim izborima 24. aprila 2016.godine svojim potpisima podržalo je 2673 birača. Prvi na ovoj listi je aktuelni gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić a slede Goran Kovačević, Biljana Ilić Stošić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << Nedeljko Manojlović, prof.dr Anđelka Stojković Anđelković, prof.dr Aleksandra Janković, Nikola Dašić, prof.dr Snežana Arsenijević i drugi.

Prva žena na izbornoj listi "Aleksandar Vučić- Srbija pobeđuje" u Kragujevcu Biljana Ilić Stošić u obraćanju novinarima rekla je da ova lista očekuje pobedu na predstojećim lokalnim izborima i zahvalila se svim građanima koji su svojim potpisom podržali koaliciju okupljenu oko Srpske napredne stranke. Biljana Ilić Stošić je dodala da je lista logična i da pored SNS na njoj se nalaze i njihovi koalicioni partneri - PUPS, Nova Srbija, stranka Rasima Ljajića i Pokret snaga Srbije.

Kada je reč o strukturi odborničkih kandidata Biljana Ilić Stošić ističe da su zastupljene sve socijalne strukture-od univerzitetskih profesora do ljudi sa srednjom stručnom spremom, uključujući i ljude sa seoskog područja. "Vodili smo računa da i teritorijalno i kvalifikaciono pokrijemo listu sa svim zanimanjima tako da ćemo moći, da tako kažem, "pokrijemo" funkcionisanje grada u svim oblastima", zaključila je prva žena na listi "Aleksandar Vučić-Srbija pobeđuje" Biljana Ilić Stošić.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Kragujevac

Nastavak na Kragujevac.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.