Izvor: Nezavisne Novine, 04.Mar.2018, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pred Berluskonija iskočila polugola aktivistkinja dok je glasao

MILANO - Obnažena članica feminističke grupe Femen upala je danas na glasačko mjesto u Milanu, u trenutku kada je tamo glasao bivši premijer Silvio Berluskoni (81).

Žena, na čijim su obnaženim grudima crnim markerom bile ispisane riječi "Berluskoni, istekao ti je rok", skočila je na sto dok je Berluskoni glasao, poslije čega je on odmah, u pratnji obezbjeđenja, napustio prostoriju, prenosi AP.

Mediji podsjećaju da su aktivistkinje Femena prekinule Berluskonija >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << tokom glasanja i na izborima 2013. godine.

Na parlamentarnim izborima u Italiji pravo glasa ima oko 50,7 miliona Italijana, a birališta će biti otvorena večeras do 23 sata.

Savez stranaka desnog centra, na čijem čelu je Berluskoni, mogao bi da osvoji najviše poslaničkih mjesta, ali ne i parlamentarnu većinu, navodi Reuters.

Prema anketama, Pokret pet zvjezdica, usmjeren protiv establišmenta, trebalo da bude pojedinačna stranka sa najviše osvojenih glasova, a vladajućoj Demokratskoj partiji prognozirano je treće mjesto na ovim izborima.

Očekuje se da će mediji odmah nakon zatvaranja glasačkih mjesta objaviti izlazne ankete, a potpuni rezultati očekuju se mnogo sati kasnije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Polugola aktivistkinja iskočila pred Berluskonija dok je glasao

Izvor: Radio 021, 04.Mar.2018

Aktivistkinja pokreta Femen ometala je danas glasanje na parlamentarnim izborima u Milanu u trenutku kada je listić predavao bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni...Žena na čijim je golim grudima pisalo "Berluskoni, isteklo ti je vreme", skočila je na sto na glasačkom mestu u Milanu...Lokalni...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.