Požarevac: Na ponovljenim izborima ubedljiva pobeda SNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2020, 21:22

Požarevac: Na ponovljenim izborima ubedljiva pobeda SNS

Na tri biračka mesta u Požarevcu danas su održani ponovljeni lokalni izbori i na njima je Srpska napredna stranka osvojila većinu glasova, saopštila je večeras ta stranka.

Na biračkom mestu broj šest, mesna zajednica Brezane, izašlo je 60,57 odsto stanovnika i tu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << SNS osvojila 93,47 odsto glasova.

Kako se navodi, na preostala dva biračka mesta, 25 i 26 u mesnoj zajednici Burjan, SNS je osvojila 69,89, odnosno 73,43 odsto glasova.

Izlaznost na tim glasačkim mestima bila je 33,40, odnosno 36,51 odsto.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SNS ubedljiva na ponovljenim izborima u Požarevcu

Izvor: Blic, 29.Jun.2020, 00:01

Na tri biračka mesta u Požarevcu danas su održani ponovljeni lokalni izbori i na njima je Srpska napredsna stranka osvojila većinu glasova, saopštila je večeras ta stranka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.