Povukao se jedini srpski kandidat za izbore u Severnoj Mitrovici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2022, 16:21

Povukao se jedini srpski kandidat za izbore u Severnoj Mitrovici

Jedini srpski kandidat na vanrednim izborima za gradonačelnika severnog dela Kosovske Mitrovice Aleksandar Arsenijević iz Građanske inicijative Srpski Opstanak povukao je kandidaturu, potvrdio je danas portparol Centralne izborne komisije u Prištini Valmir Elezi.

Elezi je naglasio da je obaveštenje o povlačenju Arsenijević predao 2. decembra, što je, prema njegovim rečima, u zakonskom roku koji je odredio CIK.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Mogu da potvrdim da smo 2. decembra 2022. godine, u zakonskom roku koji je CIK odredio za povlačenje političkih subjekata, dobili obaveštenje o povlačenju kandidata Građanske inicijative Srpski Opstanak Aleksandra Arsenijevića iz redova trka za gradonačelnika Severne Mitrovice. U pisanom obrazloženju koje smo prihvatili on je svojom voljom povukao svoju kandidaturu, rekao je Elezi, prenosi Reporteri.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

CIK Kosova: Arsenijević povukao kandidaturu za gradonačelnika Severne Mitrovice

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Dec.2022

Portparol Centralne izborne komisije (CIK) Kosova Valmir Elezi potvrdio je danas da je jedini kandidat iz redova Srba za gradonačelnika Severne Mitrovice Aleksandar Arsenijević povukao kandidaturu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.