Povećan broj glasača na referendumu o smeni gradonačelnika na severu Kosova

Izvor: Danas, 20.Apr.2024, 16:48

Povećan broj glasača na referendumu o smeni gradonačelnika na severu Kosova

Pravo glasa na sutrašnjem referendumu za smenu gradonačelnika četiri opštine na severu Kosova ima 46.556 građana, što je 1.461 birač više u odnosu na lokalne izbore na severu 23. aprila prošle godine, objavila je danas Centralna izborna komisija.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Biračka mesta na tajnim lokacijama, povećan broj birača, ismevanje izbora: Zbog čega sve glasanje za smenu gradonačelnika na severu Kosova neće uspeti?

Izvor: Danas, 20.Apr.2024

Izborni proces za smenu gradonačelnika na severu Kosova, koji se sutra održava u četiri opštine, se ismeva i dovodi u nešto što je bez ikakvog smisla, te je pretvoreno u gubljenje vremena i trošenje nova uzalud, kaže za Danas u Severnoj Mitrovici Aleksandar Rapaić, programski direktor Centra...

Nastavak na Danas...

Analitičar: Vlada Kosova mogla da predvidi ishod današnjeg glasanja, da ga pravovremeno otkaže

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Apr.2024, 15:31

Ismet Krieziju iz Kosovskog demokratskog instituta, koji je deo koalicije organizacija Demokratija na delu koje posmatraju izbore, smatra da su Vlada i Centralna izborna komisija mogle da predvide ishod današnjeg glasanja za smenu četiri albanska gradonačelnika na severu Kosova, koje protiče gotovo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.