Posle poraza na izborima Đukanoviću naređeno da sruši svoja dva nelegalna objekta u Nikšiću

Izvor: Piplmetar.rs, 05.Apr.2023, 03:16

Posle poraza na izborima Đukanoviću naređeno da sruši svoja dva nelegalna objekta u Nikšiću

Betadanas 00:46

Foto: BETAPHOTO/AMIR HAMZAGIC
Vanparlamentrani Demohrišćanski pokret kojeg je osnovao bivši premijer Crne Gore, Zdravko Krivokapić, saopštio je u utorak uveče da je odlazećem šefu države Milu Đukanoviću, dan pošto je izgubio izbore, inspekcija naložila da sruši svoje nelegalne objekte u Nikšiću jer su u suprotnosti s opštinskim prostorno-urbanističkim planom.
Ta stranka je medijima dostavila odluku o rušenju objekata od 170 i od 89 >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kvadratnih metara, a oglasila se i URA premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića.
„Urbanističko-građevinska inspekcija Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma, na čelu s ministarkm Anom Novaković Đurović, donela je danas (u utorak) rešenje kojim se subjektu Milu Đukanoviću nalaže da poruši dva bespravno izgrađena objekta u KO (katastarsko opštini) Kočani u Nikšiću“, navela je URA na Tviteru.
Donijeto Rješenje kojim se Milu Đukanoviću naređuje da poruši nelegalno izgrađene objekte u Kočanima, u suprotnom to će učiniti država!🇲🇪
1/3 pic.twitter.com/VXqbly7lkn
— Građanski pokret URA (@pokretura) April 4, 2023
U rešenju je rok za izvršenje tog naređenja 20 dana od dana njegovog prijema, a ako Đukanović u tom roku ne sruši te objekte, to će o njegovom trošku učiniti država.
„Nema više privilegovanih i zaštićenih. Crna Gora na pravom putu“, poručila je URA.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Najnovije
Društvo



Opširnije
Izvor: Danas.rs



Pogledaj vesti o: Izbori,   Milo Đukanović

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.