Poruka iz Rusije: Srbi imaju snage, znaju kako da se odupru pokušajima Zapada da izazove krizu

Izvor: B92, 29.Dec.2023, 18:03

Poruka iz Rusije: "Srbi imaju snage, znaju kako da se odupru pokušajima Zapada da izazove krizu"

Srpski narod je sposoban da se odupre nastojanjima Zapada da se meša u njihova unutrašnja pitanja i tako im izazove krizu u zemlji, rekla je Marija Zaharova.

"Vidimo da postoje vrlo ozbiljni elementi zapadne intervencije u Srbiji, mešanje u unutrašnja pitanja. Najvažnije je da Srbija i srpski narod imaju tu snagu. To je veliko iskušenje, dug je put suprotstavljanja naletu sa Zapada sa kojim Srbija sada pokušava da se izbori, ali ja verujem u njih. Ubeđena sam da, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bez obzira na to kakav scenario sprema Zapad, srpski narod će znati kako da odgovori", rekla je danas portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova za ruski kanal Rosija-24, preneo je Tas.

Ona je dodala da Srbi znaju svoju istoriju i da je nikada, "za razliku od Ukrajine, nisu napustili".

"Na sveti način, Srbi odaju počast svima onima koji su, ne samo radili za prosperitet svoje države, već su žrtvovali svoje živote, na primer, u 20. veku, kao i pre toga. Ova snaga je duboko ukorenjena i ne može se lako slomiti ili jednostavno obrisati, to tako ne funkcioniše", rekla je Zaharova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaharova: Srbi znaju svoju istoriju i za razliku od Ukrajine, nisu je nikad napustili

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Dec.2023

Srbija i srpski narod su sposobni da se odupru nastojanjima Zapada da se meša u njihova unutrašnja pitanja i tako im izazove krizu u zemlji, rekla je danas portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova za ruski kanal Rosija-24.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Srbija se nosi sa pokušajima Zapada da izazove krizu – Zaharova

Izvor: Vostok.rs, 30.Dec.2023, 00:05

Srpski narod je sposoban da izdrži napore Zapada da se meša u njihove unutrašnje stvari i da izazove krizu u zemlji, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova u intervjuu za televiziju Rusija-24.. „Vidimo da postoje veoma ozbiljne komponente ove zapadne intervencije...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.