Ponoš i zvanično predsednik pokreta Srbija centar

Izvor: Beta, 04.Dec.2022, 16:51

Ponoš i zvanično predsednik pokreta Srbija centar

Osnivač Pokreta "Srbija centar" (Srce) i predsednički kandidat na izborima u aprilu ove godine Zdravko Ponoš zvanično je danas izabran za predsednika Pokreta.Ponoš je nakon izborne sednice Pokreta u Beogradu rekao da je jedna od okolnosti za osnivanje Pokreta "Srce" bilo njegovo učešće na predsedničkim izborima, gde je, kako je kazao, ostvario solidan, ali ne nedovoljno dobar rezultat i ostavio iza sebe "nezavršen posao"."Taj nezavršeni posao je Srbija u rukama Srpske napredne stranke (SNS). To je dovoljan motiv da ovim političkim organizovanjem pružimo doprinos promenama u Srbiji", kazao je Ponoš.Istakao je da će nastaviti sa kritikama režima, da neće napadati "ako im se omakne nešto dobro", ali je naglasio da od pokreta "Srce" neće dobiti podršku za bilo kakva obećanja."Ponovo nas guraju van sveta, iznutra nas dele na ove i na one, na Srbe i nesrbe, na nečije i ničije, na svoje i neprijatelje. Srbiji i njenim gradjanima ne može da bude bolje dok je aktuelna vlast - ovakva, ili preobučena", naveo je on.Kazao je da će "Srce" biti otvoreno za saradnju unutar opozicije i sa onima koji imaju drugačije poglede, uz ocenu da je "vrhunski nacionalni interes da se Srbiji s vrata skine SNS režim"."Što se tiče ove i ...
Pogledaj vesti o: Izbori,   Predsednički izbori

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zdravko Ponoš pozvao opoziciju na saradnju: Sa ovom vlasti nema šta da se dogovara i pregovara

Izvor: Danas, 04.Dec.2022

Predsednik pokreta Srbija centar (Srce) Zdravko Ponoš pozvao je danas opoziciju na saradnju, jer je "vrhunski nacionalni interes sa se skine sa vrata SNS režim".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.