Ponoš: Predsedništvo tek treba da donese odluku da li će podržati Đilasa

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Dec.2017, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponoš: Predsedništvo tek treba da donese odluku da li će podržati Đilasa

Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je danas da je razgovor s Draganom Đilasom bio konstruktivan, ali da odluku o podršci na beogradskim izborima predsedništvo stranke tek treba da donese u narednih nekoliko dana.

Ponoš je za TV N1 rekao da je razgovor sa Đilasom bio veoma konstruktivan i da su razjašnjene neke nedoumice, poput pitanja oko kojih postoji podeljeno mišljenje o njegovom mandatu, na >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << primer po pitanju kulture, ili kako postići jedinstvo na opozicionoj sceni, da li ima nekoga ko je neprihvatljiv, te da su se saglasil oko ključnih tema.

Kako je dodao, usaglasili su se da "što se tiče prave opozicije, nema nikoga ko nije neprihvatljiv, odnosno svi su dobrodošli".

Na pitanje šta misli o načinu na koji se kandidovao Đilas, Ponoš je rekao da bi bilo bolje za građenje jedinstvo opozione scene i da je zato pre objave kandidature trebalo održati jedan krug internih konsultacija, ali da to ipak za Narodnu stranku nije nepremostiv problem.

On je ponovio da je Narodna stranka za što širi front opozicije s kojim bi mogla da se nada boljem rezultatu.

"Naše procene su da zajednički front može da da solidan rezultat i da je moguće da ova vlast bude poražena na sledećim izborima u Beogradu", istakao je Ponoš.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.