Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Apr.2024, 17:51

Ponoš: Nećemo dati legimitiet krađi

Predsednik stranke Srbija centar (SRCE), članice koalicije "Srbija protiv nasilja", Zdravko Ponoš izjavio je danas da opozicija neće učestvovati u "onome što vlast zove izborima", jer ne žele da daju legitimitet izbornoj krađi. Ponoš je za televiziju N1 rekao da od kada je SNS na vlasti izbori nikada nisu bili praznik demokratije, a ta "otvorena vrata" koja spominje predsednica Skupštine Ana Brnabić, koja je raspisala beogradske izbore za 2. jun, vlast je zatvorila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Najava opozicije da neće učestovati na beogradskim izborima pokazatelj 'šizofrene politike'

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Apr.2024

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić je izjavila da je najava opozicije da neće učestvovati na lokalnim izborima za gradsku vlast Beograda, koje je danas raspisala za 2. jun, pokazatelj koliko "šizofremo" izgleda politika opozicije čiji se zahtevi "menjaju iz dana u dan".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Stefanović (SSP): Opozicija „neće statirati u izborima“

Izvor: Danas, 03.Apr.2024

Ne možete nazivati nešto "izborima" ako vlast svakodnevno prekraja birački spisak, kupuje glasove, vrši pritisak na zaposlene u javnom sektoru, zloupotrebljava javne finansije i 12 godina uzurpira i kontroliše medije kako bi bili u potpunoj funkciji propagande vlasti, rekao je za N1 Borko Stefanović,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.