Ponavljaju se lokalni izbori u Opštini Parteš na KiM

Izvor: RTS, 03.Nov.2017, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponavljaju se lokalni izbori u Opštini Parteš na KiM

Izborni panel za žalbe i predstavke (IPŽP) poništio je rezultate izbora za gradonačelnika u opštini Parteš i naložio Centralnoj izbornoj komisiji da ponovi glasanje u toj opštini na Kosovu i Metohiji.
Odluka o ponavljanju izbora u Partešu doneta je u postupku odlučivanja o žalbi kandidata za gradonačelnika u tom mestu ispred GI Narodna sloga, Nenada Cvetkovića.

Cvetković je, kako se >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << navodi u obrazloženju, "podneo dokaze o manipulacijama i kupovini glasova predstavnika Srpske liste".
Izbori će biti ponovljeni na sva tri biračka mesta opštine Parteš.
Lokalni izbori na Kosovu i Metohiji održani su 22. oktobra, a prema rezultatima CIK-a, Dragan Petković iz Srpske liste dobio je 1.571 glas, a Nenad Cvetković 1.059 glasova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izbori će biti ponovljeni i u opštini Parteš na KiM

Izvor: Blic, 03.Nov.2017

Izborni panel za žalbe i predstavke (IPŽP) poništio je rezultate izbora za gradonačelnika u opštini Parteš i naložio Centralnoj izbornoj komisiji da ponovi glasanje u toj opštini na Kosovu i Metohiji...Odluka o ponavljanju izbora u Partešu doneta je u postupku odlučivanja o žalbi kandidata...

Nastavak na Blic...

Ponavljanje izbora u Partešu na Kosovu

Izvor: B92, 04.Nov.2017, 15:25

Priština -- Izborni panel za žalbe i predstavke Kosova (IPŽP) odlučio je da se izbori za gradonačelnika Parteša ponove...Time je prihvaćena žalba kandidata za gradonačelnika Nenada Cvetkovića iz "Narodne Sloge"...Odluku panela su potvrdili i u Centralnoj izbornoj komisiji, čiji je portparol...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.