Pokret socijalista: Tadić i Jovanović da budu oprezni sa željama

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokret socijalista: Tadić i Jovanović da budu oprezni sa željama

Vojvođanski Pokrajinski odbor Pokreta socijalista poručili su danas liderima SDS i LDP, Borisu Tadića i Čedomiru Jovanoviću da budu oprezni sa željama pošto bi eventualni izbori značili i njihov definitivni nestanak sa političke scene Srbije.

Lider LDP-a izjavio je ranije danas da je potrebno raspisati prevremene parlamentarne izbore u Srbiji jer je sadašnja vlada, kako navodi, dostigla svoj maksimum.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Jovanović je na zajedničkoj konferenciji novinare s predsednikom SDS rekao da je Srbija u vrtlogu socijalne, ekonomske i političke krize i ocenio da u postojećim odnosima u društvu Srbija ne može dočekati "ni redovan termin za pokrajinske i lokalne izbore" na proleće 2016. godine.

Iz Pokreta socijalista su pozvali Tadića i Jovanovića da se ''pre svega izvine građanima Srbije za svo zlo koje su im naneli, ukoliko imaju i malo griže savesti''.

U saopštenju se ocenjuje da su ''dvanaest godina građani Srbije morali da trpe najbezobzirnije pljačkanje, otimačinu, da gledaju kako im najgori tajkuni otimaju ono što su decenijama stvarali i sve to pod patronatom Borisa Tadića, Čedomira Jovanovića i njihovih najbližih saradnika''.

''Kakve izbore priželjkuju i kakve rezultate očekuju oni čija su imena sinonim za svo zlo koje su građani trpeli tokom vladavine Demokratske stranke. Koliko podrške građana očekuju oni koji su svaki dan proveden na vlasti debelo zloupotrebili i naplatili'', navode iz pokreta socijalista.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.