Izvor: TvojPortal.com, 21.Okt.2011, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela prljava kampanja

/press online/ U Srbiji je počela prljava predizborna kampanja iako izbori nisu ni raspisani. Ceo Beograd je oblepljen plakatima sa likom Tomislava Nikolića na kojima se u dve fotografije građani podsećaju na njegov politički put - od radikala do naprednjaka

Original  falsifikata ... Beograd već izlepljen predizbornim plakatima sa likom šefa naprednjaka

Na plakatu sa provokativnim pitanjem „Ko >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << vas nikad nije slagao? Nikolić ili Toma?" stoje dva postera - prvi iz vremena kada je bio radikal nešto „ozbiljniji" Nikolić nosi majicu sa likom svog bivšeg partijskog šefa i natpisom „ Šešelj srpski junak", dok se na drugom u ulozi lidera naprednjaka zadovoljno smeje.
„Nikolićev slučaj", smatraju sagovornici Pressa, samo je uvod u agresivnu i prljavu borbu političkih aktera za svakog birača pred predstojeće izbore. Dodaju da politički protivnici očigledno neće birati sredstva da ostvare što bolji rezultat.
Vučić: Nikad gluplji plakat
Zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić kaže da nikad nije video gluplji plakat.
- Šta im je poruka, „mrzimo Tomu i SNS"?! Odmah sam znao da je to zajednička akcija DS-a i SRS-a. Ne brine nas negativna kampanja, videćete da će SNS u narednom periodu biti u još većoj prednosti - komentariše Vučić.
I u DS-u i u SRS-u su odbacili te optužbe zamenika predsednika SNS-a.
Demokrate navode da se nikada nisu bavili negativnom kampanjom, već isticanjem svojih pozitivnih rezultata, ali navode da će možda ova kampanja biti najprljavija od uvođenja višestranačja u Srbiji.
Zamenik predsednika SRS-a Dragan Todorović kaže da kreće bespoštedna predizborna utakmica, kojoj će poseban ton davati SNS, jer je ovo „poslednji Nikolićev valcer".Ostatak teksta pročitajte na linku

politikaSrbijapocela prljava kampanja
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.