Pavlović (DJB): Opozicija ima veliku šansu za pobedu na beogradskim izborima

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Feb.2018, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavlović (DJB): Opozicija ima veliku šansu za pobedu na beogradskim izborima

Kandidat liste "Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu, a da se oni ne vrate" Dušan Pavlović ocenio je večeras da opozicija ima veliku šansu za pobedu na izborima za Skupštinu Beograda 4. marta, s obzirom da je Aleksandar Vučić na predsedničkim izborima 2017. godine dobio manje od 50 odsto glasova u glavnom gradu.

"Nadam se da će stranke koje se >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << deklarišu sada kao opozicija biti dosledne u tome i nakon 4. marta i da neće biti preletanja", rekao je Pavlović u emisiji "Zumiranje" nedeljnika Vreme a preneo pokret Dosta je bilo (DJB).

Pavlović je naveo da je cilj liste "Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu, a da se oni ne vrate" na beogradskim izborima da pobedi aktuelnu vlast i promeni sistem, što kako je rekao, podrazumeva zaustavljanje tajnih ugovora i stranačkog zapošljavanja i uvođenje transparentnog budžeta.

Upitan kako bi DJB finansirao besplatne vrtiće i udžbenike za koje se zalaže, Pavlović je rekao da bi oporezivanjem neizgrađenog građevinskog zemljišta koje je kako je naveo, "poklonjeno u pljačkaškoj privatizaciji", grad Beograd mogao godišnje da ubira 100 miliona evra.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori,   Dveri

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.