Izvor: RTS, 02.Jul.2020, 00:03

Paraćin, naprednjacima većina mandata u lokalnoj skupštini

Posle današnjeg ponavljanja glasanja na tri biračka mesta za predstavnike lokalne skupštine u Paraćinu i zbrajanja sa rezultatima od 21. juna, opštinska izborna komisija je objavila rezultate glasanja.
U novom sazivu lokalne skupštine 28 od ukupno 55 mandata imaće odbornici SNS-a.
Grupa građana na čelu sa dosadašnjim predsednikom opštine Sašom Paunovićem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << osvojila je 14 mandata.
"Svi za Paraćin" Tomislav Šaletić imaće pet mandata, četiri je osvojila "Zdrava priča ti se pitaš" Ivan Stojanović, tri mandata SPS, a jedan mandat JS.
Tri liste koje su učestvovale na lokalnim izborima nisu prešle census.
Članovi izborne komisije nisu imali primedbe na utvrđivanje rezultata izbora.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POBEDA SNS U PARAĆINU Na ponovljenim izborima vladajuća partija osvojila 28 od 55 mandata

Izvor: Blic, 02.Jul.2020

Posle ponavljanja glasanja na tri biračka mesta za predstavnike lokalne skupštine u Paraćinu i zbrajanja sa rezultatima od 21. juna, Opštinska izborna komisija je objavila rezultate glasanja po kojima će u novom sazivu 28 od ukupno 55 mandata imati odbornici SNS.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.