PSG predao potpise za učešće na izborima

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jun.2020, 17:58

PSG predao potpise za učešće na izborima

Predstavnici Pokreta slobodnih građana (PSG) predali su danas Republičkoj izbornoj komisiji Srbije (RIK) potpise podrške građana za izbornu listu "Grupa građana Sergej Trifunović Pokret slobodnih građana".

Za učešće na parlamentarnim izborima 21. juna, PSG je predao 14.017 potpisa podrške listi od 158 kandidata za poslanike.

Funkcioner PSG Pavle Grbović je rekao novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da će se PSG starati da u Skupštinu Srbije "unese pristojnost" i zastupaće sve građane: "one koji su dali potpis, one koji će glasati za njih i one koji odluče da bojkotuju izbore".

"Vratićemo u skupštinsku proceduru usvajanje 'Aleksinog zakona' - da teško obolela deca mogu da se leče u inostranstvu, i izmenu Poslovnika koji sada omogućuje poslanicima da se pozovu na poslanicki imunitet kada vrše krivična dela", kazao je Grbović.

Grbović je naglasio da PSG "ni pod kojim uslovima" neće sarađivati sa sada vladajućom Srpskom naprednom strankom.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokret slobodnih građana predao izbornu listu

Izvor: Radio 021, 04.Jun.2020

Predstavnici Pokreta slobodnih građana (PSG) predali su danas Republičkoj izbornoj komisiji Srbije (RIK) potpise podrške građana za izbornu listu "Grupa građana Sergej Trifunović Pokret slobodnih građana"...Za učešće na parlamentarnim izborima 21. juna, PSG je predao 14.017 potpisa podrške...

Nastavak na Radio 021...

DJB predao izbornu listu: Za suverenističku opciju u Skupštini

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jun.2020, 12:06

Predstavnici Pokreta "Dosta je bilo" (DJB) predali su danas Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu grupe građana "Suverenisti", sa 11.300 potpisa podrške građana, za učešće na parlamentarnim izborima 21. juna...Predsednik DJB Saša Radulović izjavio je da su nosioci liste, sem njega, i funkcioneri...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.