Izvor: Blic, 19.Sep.2023, 06:01

PROLEĆNI IZBORI SA TRI NEPOZNATE Za sada je jedino jasno da će ih biti, ali će ključna pitanja čekati na odgovor: Evo zašto se opoziciji ŽURI, a vlasti je u interesu da ODUGOVLAČI

Izbori će, po svemu sudeći, biti vruća tema tokom cele političke jeseni u Srbiji pošto vlast najavljuje izlazak pred birače na proleće, a opozicija preti novim protestima ukoliko se izbori ne održe do kraja godine. Iako je predsednik Aleksandar Vučić najavio mogućnost da vanredni parlamentarni izbori budu u prvoj nedelju marta ili nedelju dana ranije, analitičari ne isključuju mogućnost da se ti izbori održe tek krajem maja ili početkom juna pošto je tada zakonski rok za redovne lokalne i pokrajinske izbore.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.