Izvor: Pančevac-online.com, 22.Okt.2023, 20:43

PREDSEDNIK VUČIĆ U NOVOM VIKEND JUTRU O SVIM VAŽNIM TEMAMA O izborima, Kosovu i Metohiji, saradnji sa Kinom FOTO

Predsednik Aleksandar Vučić govorio je u „Novom vikend jutru“ na televiziji Pink o Kosovu i Metohiji, izborima, bivšem režimu, saradnji sa Kinom, ali i planovima za budućnost Srbije. – Razgovor (sa „velikom petorkom“) je bio težak. Nema za nas lakih tema. Dogovor je da ne govorim o detaljima. Sve oko KiM za nas je izuzetno […] The post PREDSEDNIK VUČIĆ U NOVOM VIKEND JUTRU O SVIM VAŽNIM TEMAMA O izborima, Kosovu i Metohiji, saradnji sa Kinom FOTO appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Vučić: U četvrtak, petak, idem u Brisel, verujem da će Beograd pronaći izlaz

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2023, 19:51

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je razgovor sa predstavnicima "velike petorke" bio težak i da za nas tu nije bilo lakih tema, ali da ne može da priča o detaljima, jer je, kako kaže, takav dogovor.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.