Izvor: Blic, 26.Dec.2017, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDIZBORNE KARTE SE OTVARAJU Dodik otkrio za šta bi se mogao kandidovati na predstojećim izborima

Predsednik Republike Srpske sinoć je komentarisao najave o eventualnoj kandidaturi za člana Predsedništva BiH, kazavši da je to prema njegovom mišljenju jedino moguće.

Predizborne karte se polako otkrivaju, naročito kada je reč o licitiranju imenima kandidata za najviše funkcije.

Tako je predsednik RS Milorad Dodik za RTRS kazao da je jedino moguće da u ime SNSD on bude kandidat za srpskog člana Predsedništva BiH.

- Da li ću ja biti kandidat za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << člana Predsedništva BiH? Pa to je jedino moguće, iako ja nisam mnogo zainteresovan za to. SNSD će uglavnom imati svoje kandidate i za člana Predsedništva BiH i za predsednika RS i pobedićemo - kazao je Dodik poručivši da će on doneti tu odluku u interesu stranke.

Milorad Dodik do sada je obavljao funkciju premijera RS te već drugi mandat obavlja dužnost predsednika Srpske.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvaraju se karte pred izbore: Dodik OTKRIO za šta bi mogao da se kandiduje na predstojećim izborima

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2017

Milorad Dodik već drugi mandat obavlja dužnost predsednika Republike Srpske..Predsednik Republike Srpske sinoć je komentarisao najave o eventualnoj kandidaturi za člana Predsedništva BiH, kazavši da je to prema njegovom mišljenju jedino moguće...Pročitajte i:..Predizborne karte se polako otkrivaju,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.