Izvor: Blic, 16.Okt.2023, 07:47

POČINJE "JUTRO NA BLIC", PRVI SAZNAJTE: Šta donose na političku scenu decembarski izbori? U kakvom su stanju azili za pse u Srbiji (UŽIVO, VIDEO)

Šta Srbiji donose vanredni parlamentarni, beogradski i pokrajinski izbori? Šta su aduti vlasti, a šta opozicije? Posle najave Aleksandra Vučića, predsednika Srbije da će izbori biti održani 17. decembra istražujemo kakva nas predizborna kampanja očekuje. Gosti "Jutra na Blic" su Bojan Bilbija, urednik politčke rubrike u listu "Politika" i Miroslav Bjegović, profesor bezbednosti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Ovo će biti jedna od NAJPRLJAVIJIH KAMPANJA" Politički stručnjaci o tome šta donose izbori 17. decembra - "Opozicija u Beogradu vidi šansu da nešto uradi zbog protesta"

Izvor: Blic, 16.Okt.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na zahtev opozicije i potvrdio datume vanrednih beogradskih i parlamentarnih izbora 17. decembra. Urednik političke rubrike u listu "Politika" Bojan Bilbija i profesor bezbednosti Miroslav Bjegović kažu za Blic TV da su izbori bili očekivani, da je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.