Osmani pozvala građane sa severa Kosova da glasaju u nedelju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Apr.2023, 14:29

Osmani pozvala građane sa severa Kosova da glasaju u nedelju

Predsednica Kosova Vjosa Osmani je pozvala građane sa severa, gde živi većinsko srpsko stanovništvo, da 23. aprila iskoriste svoje pravo glasa na vanrednim lokalnim izborima uz poruku da je upravo izborni dan trenutak da se čuje glas građana. "Glasanjem ćete osigurati da se vaši izabrani predstavnici direktno bave pitanjima koja utiču na vaše živote i stvorite perspektivu za sve vas. Učešće na izborima znači bolji život za sve vas", navodi se u saopštenju kosovske predsednice. U...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Osmani pozvala Srbe da glasaju na izborima na Kosovu, ali je usput opet prozvala Beograd

Izvor: Blic, 22.Apr.2023

Predsednica privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani pozvala je danas građane iz Severne Mitrovice, Zvečana, Leposavića i Zubinog Potoka da izađu na lokalne izbore koji će sutra biti održani u tim opštinama na severu Kosova i Metohije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.