Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2023, 11:33

Osmani: Izbeći model koji liči na Republiku Srpsku, izbori samo uz učešće Srba

Predsednica privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani rekla je danas da je Priština spremna smo da učini više za Srbe da se osećaju ravnopravno,da se čuju i da se osećaju uključeno, ali da, kada je reč o Zajednici srpskih opština (ZSO) "moramo biti izuzetno oprezni da izbegnemo bilo kakav model koji bi ličio na Republiku Srpsku".
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MANIPULACIJE I GLUMATANJE VJOSE OSMANI! Želi Srbe na izborima, alI ne želi ZSO: "Izbeći model koji liči na Republiku Srpsku"

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023

Ona je kritikovala međunarodnu zajednicu koja nije reagovala na, kako je rekla, kršenja dogovora koje je počinila Srbija...Predsednica privremenih prištinskih institucija Vjosa Osmani rekla je danas da je Priština spremna smo da učini više za Srbe da se osećaju ravnopravno, da se čuju i da se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.