Ogoljene laži opozicije: Saša Radulović priznao da nije bilo krađe na izborima, Vučićeva pobeda čista ko suza

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2017, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ogoljene laži opozicije: Saša Radulović priznao da nije bilo krađe na izborima, Vučićeva pobeda čista k'o suza

Društvene mreže se usijale

Lider pokreta Dosta je bilo Saša Radulović raskrinkao je danas na Tviteru mesecima ponavljane laži propalih kandidata Saše Jankovića i Vuka Jeremića o navodnoj krađi glasova na predsedničkim izborima.

Jovanov: Samo neko ko je pokvaren i opsednut Vučićem može da optuži predsednika Srbije za napad na novinarke

Radulović tvrdi da nikakve krađe nije bilo i da je Aleksandar Vučić pošteno pobedio u prvom krugu.

Na predsedničkim izborima DJB je imao pokrivena SVA biračka mesta. Krađe na biračkim mestima nije bilo. Neće je biti ni na beogradskim.

— Saša Radulović (@SasaRadulovich) September 19, 2017

- Na predsedničkim izborima DJB je imao pokrivena SVA biračka mesta. Krađe na biračkim mestima nije bilo. Neće je biti ni na beogradskim - napisao je Radulović na Tviteru.

Lider DJB je zatim u još nekoliko poruka na toj društvenoj mreži potpuno raskrinkao gnusne laži o krađi glasova koju su mesecima ponavljali Saša Janković, Vuk Jeremić i DS.

Za predsedničke izbore smo proverili promene prebivališta u MUP-u i Min.Drž.Up. Nikakve značajnije promene nisu bile. Opet ćemo.

— Saša Radulović (@SasaRadulovich) September 19, 2017

- Za predsedničke izbore smo proverili promene prebivališta u MUP-u i Min.Drž.Up. Nikakve značajnije promene nisu bile. Opet ćemo - napisao je lider DJB.

Radulović se zatim osvrnuo na nepravilnosti tokom predsedničkih izbora u Novom Pazaru, Tutinu i Sjenici, uz opasku da one nemaju nikakve veze sa SNS:

- U Beogradu ne. Jedina krađa koju smo utvrdili je bila u Novom Pazaru, Sjenici i Tutinu i nije je sproveo SNS. SNS se oslanja na mašineriju.

U Beogradu ne. Jedina krađa koju smo utvrdili je bila u Novom Pazaru, Sjenici i Tutinu i nije je sproveo SNS. SNS se oslanja na mašineriju.

— Saša Radulović (@SasaRadulovich) September 19, 2017

Radulović je na kraju poručio opozicionarima na Tviteru da su činjenice ponekad bolne:

- Krađe na biračkim mestima u Beogradu nije bilo. U ostatku Srbije takođe. Činjenice su nekada bolne. SNS izbore dobija na terenu.

Krađe na biračkim mestima u Beogradu nije bilo. U ostatku Srbije takođe. Činjenice su nekada bolne. SNS izbore dobija na terenu.

— Saša Radulović (@SasaRadulovich) September 19, 2017

Sada je valjda i Jankoviću i Jeremiću jasno da su sve vreme obmanjivali građane lažima kako su predsednički izbori, na kojima su do nogu potučeni, pokradeni.

Ono što, međutim, nikada neće biti jasno, jeste zašto su ovi propali političari pozivali svoje pristalice na demonstracije i danima ometali saobraćaj u Beogradu, rizukujući izbijanje sukoba i nemire.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.