OSTAJE PRI ODLUCI: Đilas definitivno ne izlazi na izbore

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 16:30

OSTAJE PRI ODLUCI: Đilas definitivno ne izlazi na izbore

Bilo i glasova za izlazak na birališta

Stranka sloboda i pravde (SSP) ostaje pri odluci da bojkotuje predstojeće izbore, izjavio je predsednik te stranke Dragan Đilas, posle sednice Predsedništva SSP održane u zgradi beogradske opštine Stari grad.

Đilas je rekao da su na sednici Predsedništva SSP-a saslušali jedne druge, da je bilo glasova za izlazak na izbore, ali da je odlučeno da se ostane pri odluci o bojkotu izbora na svim nivoima.

Izbori su zakazani za 21. jun.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Stranka slobode i pravde potvrdila odluku o bojkotu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2020

Predsedništvo Stranke slobode i pravde (SSP) odlučilo je danas da ostane pri stavu da bojkotuje predstojeće izbore na svim nivoima u Srbiji, a predsednik stranke Dragan Đilas izjavio je posle sednice da je bilo glasova da se izađe na izbore, pre svega lokalne...Đilas je za TV N1 rekao da su se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.