Đilas: SSP ostaje pri odluci o bojkotu izbora

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Maj.2020, 14:21

Đilas: SSP ostaje pri odluci o bojkotu izbora

Stranka sloboda i pravde ostaje pri odluci da bojkotuje izbore, izjavo je za N1 predsednik SSP-a Dragan Đilas posle sednice Predsedništva te stranke u zgradi beogradske opštine Stari grad.

Đilas je rekao da su na sednici Predsedništva SSP-a saslušali jedne druge, da je bilo glasova za izlazak na izbore, ali da je odlučeno da se ostane pri odluci o bojkotu izbora na svim nivoima.

Uskoro opširnije....

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đilas: SSP ostaje pri odluci o bojkotu izbora

Izvor: Blic, 09.Maj.2020

Stranka sloboda i pravde (SSP) ostaje pri odluci da bojkotuje izbore, izjavo je Dragan Đilas, predsednik SSP, posle sednice Predsedništva te stranke u zgradi beogradske opštine Stari grad.

Nastavak na Blic...

Dragan Đilas: SSP ostaje pri odluci o bojkotu izbora

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Maj.2020

Stranka sloboda i pravde (SSP), članica opozicionog Saveza za Srbiju (SzS), ostaje pri ranijoj odluci da bojkotuje predstojeće izbore, izjavo je za N1 predsednik SSP-a Dragan Đilas posle sednice Predsedništva te stranke u zgradi beogradske opštine Stari grad. Đilas je rekao da su na sednici Predsedništva...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.