OSAMNAESTOG NOVEMBRA REPUBLIČKA IZBORNA KOMISIJA PROGLASILA JE IZBORNU LISTU  “ZAJEDNO ZA BUDUĆNOST I RAZVOJ – KOALICIJA ZA MIR I TOLERANCIJU” POD REDNIM BROJEM DESET

Izvor: TimockeVesti.net, 21.Nov.2023, 06:13

OSAMNAESTOG NOVEMBRA REPUBLIČKA IZBORNA KOMISIJA PROGLASILA JE IZBORNU LISTU “ZAJEDNO ZA BUDUĆNOST I RAZVOJ – KOALICIJA ZA MIR I TOLERANCIJU” POD REDNIM BROJEM DESET

Ovu izbornu koaliciju čine 13 političkih partija i udruženja građana nacionalnih manjina: Zajedno za budućnost i razvoj, Vlaška narodna stranka, Bošnjačko gradjanska stranka, Stranka Crnogoraca, Građanski savez Mađara, Demokratska zajednica Hrvata, Građanska stranka Grka Srbije, Vojvođanski pokret, Savez jugoslovena, Tolerancija Srbije, Unija ženske romske mreže, Unija banatskih Rumuna.
– Ova koalicija daje primer da dobri ljudi mogu mnogo dobrog da urade i onda kada >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << se ujedinjuju i kada predstavljaju jedinstvo različitosti u Republici Srbiji. Želja ove koalicije jeste da učestvuju zajedno sa većinskim narodom u kreiranju budućnosti i razvitku naše zemlje, a pre svega u očuvanju mira, suživota, tolerancije koji su preduslov ovoga. Namera ove liste jeste da predstavimo svoje zajednice i da budemo ponosni gradjani Republike Srbije – kaže se u saopštenju.
Članak OSAMNAESTOG NOVEMBRA REPUBLIČKA IZBORNA KOMISIJA PROGLASILA JE IZBORNU LISTU “ZAJEDNO ZA BUDUĆNOST I RAZVOJ – KOALICIJA ZA MIR I TOLERANCIJU” POD REDNIM BROJEM DESET se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.