Novi Pazar – Vučiću više od 20.000 glasova na parlamentarnim izborima

Izvor: SandzakPress.net, 23.Jun.2020, 13:57

Novi Pazar – Vučiću više od 20.000 glasova na parlamentarnim izborima

  Najveći broj glasova na parlamentarnim izborima u Novom Pazaru osvojila je koalicija okupljena oko Srpske napredne stranke (SNS), pokazuju rezultati Radnog tijela za praćenje izbora u koje je radio Sto plus imao uvid. Ova lista dobila je 20.506 glasova, a lista koju predvodi akademik Muamer Zukorlić osvojila je 9.586 glasova, dok je za listu Sulejmana >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Ugljanina glasalo 8.208 građana sa pravom glasa. Koalicija Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije osvojila je 786 glasova u Novom Pazaru, dok je koalicija koju je predvodio Čedomir Jovanović dobila 613 glasova. Ostale partije i koalicije koje su učestvovale na parlamentarnim izborima u Srbiji u Novom Pazaru su osvojile oko 100 ili dvocifren broj glasova. Pravo glasa na parlamentarnim izborima u Novom Pazaru imalo je 87.554 birača, koji su glasali na 98 biračkih mjesta. Izvor: Novi Pazar The post Novi Pazar – Vučiću više od 20.000 glasova na parlamentarnim izborima appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I u niškim opštinama prosečna izlaznost manja od 50 %, većina mandata za SNS, u dve opštine i PSG

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jun.2020

Najmanja izlaznost na izborima zabeležena je u najvećoj niškoj opštini Medijana (40 %), a najveća u najmanjoj Niškoj Banji (60 %), dok je u svih 5 gradskih opština prosečna izlaznost manja od 50 %. Najveći broj građana je zaokružio listu Srpske napredne stranke, koja je osvojila i ubedljivo...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.