Nije bilo dosta: I Radulović kandidat za predsednika

Izvor: Vesti-online.com, 11.Mar.2017, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije bilo dosta: I Radulović kandidat za predsednika

Republička izborna komisija proglasila je u subotu uveče lidera Dosta je bilo Sašu Radulovića za predsedničkog kandidata na izborima 2. aprila. Radulović je imao 10.579 pravno valjanih izjava, od podnetih 10.842.

RIK je doneo rešenje da član proširenog sastava te komisije bude Ivan Ninić iz DJB, a za njegovog zamenika Vojina Biljića.

Radulović je šesti potvrđeni kandidat za predsednika Srbije.

Do sada su proglašene kandidature Aleksandra Vučića, Saše Jankovića, Vojislava Šešelja i Vuka Jeremića i Boška Obradovića.

Rok za prijave za učešće na izborima ističe sutra u ponoć.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Kandidatura Srbije

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

RIK proglasio kandidaturu Saše Radulovića

Izvor: Telegraf.rs, 11.Mar.2017

Republička izborna komisija proglasila je večeras lidera Dosta je bilo Sašu Radulovića za predsedničkog kandidata na izborima 2. aprila...Radulović je imao 10.579 pravno valjanih izjava, od podnetih 10.842...RIK je doneo rešenje da član proširenog sastava te komisije bude Ivan Ninić iz D JB,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.