Ni Vrsaljko rekorder nije pomogao Arsenalu (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2018, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni Vrsaljko rekorder nije pomogao Arsenalu (foto)

Odigrani su prvi mečevi polufinala Lige Evrope, sve je krenulo bajno po Arsenal, ali se završilo poprilično tragično.

Fudbaleri Arsenala dočekali su madridski Atletiko na "Emirejtsu" u okviru polufinala LE, ali nakon 90 minuta nisu uspeli da slave, bilo je 1:1, čak i pored činjenice da su više od 80 minuta imali igrača više.

Naime, desni bek "Jorgandžija" Šime Vrsaljko zaradio je dva žuta kartona u uvodnim minutima susreta, čini se da je sudija Turpan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bio u pravu kada je hrvatskom internacionalcu pokazao put u svlačionicu, detaljnije o tome OVDE.

Nakon toga je i Dijego Simeone zaradio isključenje, ali je Atletiko na kraju uspeo da izbori remi i gol u gostima, pa se u Madrid vraća sa blagom prednošću.

Što se tiče Vrsaljka i njegovog "podviga", zaradio je najbrži karton i najbrži drugi karton u Ligi Evrope ove sezone.

Nakon samo 75 sekundi je zaradio prvu javnu opomenu, a na tuširanje je morao već posle devet minuta i devet sekundi.

9 - Sime Vrsaljko has received both the fastest yellow card (1:15) and second yellow card (9:09) in the Europa League this season. Bath. pic.twitter.com/1GeBSL0NW2

— OptaJoe (@OptaJoe) 26. април 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Simeone: Za odbranu sa desetoricom su potrebna mu*a

Izvor: B92, 27.Apr.2018, 14:41

Trener Atletiko Madrida Dijego Simeone rekao je da Atletiku nije bilo nimalo lako da se brani sa desetoricom igrača protiv Arsenala. Oblak je sjajno branio za Atletiko i Grizman je na kraju uspeo da kazni promašaje Arsenala pogotkom za 1:1. Već od desetog minuta "Jorgandžije" su igrale sa desetoricom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.