Neizvesno prisustvo opozicije kod Ane Brnabić 1. aprila: Tema sastanka preporuke ODIHR o izborima

Izvor: Danas, 28.Mar.2024, 13:13

Neizvesno prisustvo opozicije kod Ane Brnabić 1. aprila: Tema sastanka preporuke ODIHR o izborima

Predsednica Skupštine Srbije Ana Branbić sazvala je prvi sastanak kolegijuma srpskog parlamenta za ponedeljak, 1. april, na čijem dnevnom redu će biti konsultacije oko daljeg rada na primeni preporuka ODIHR-a. Ovaj poziv na konsultacije usledio je nakon što su koalicije SPN i NADA u utorak ponovo pozvale predstavnike vlasti na dijalog oko izbornih uslova, uz upozorenje da će u slučaju da ne dođe do pravovremenih razgovora koji će rezultirati dogovorom, sasvim izvesno doći do produbljivanja političke krize u zemlji i novog podizanja tenzija.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Aleksić: Predstavnici koalicije Srbija protiv nasilja idu na sednicu Kolegijuma parlamenta

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Mar.2024

Predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić najavio je da će predstavnici koalicije Srbija protiv nasilja prisustvovati sednici Kolegijuma skupštine Srbije, zakazanoj za 1. april, na čijem su dnevnom redu konsultacije o primeni preporuka Kancelarije za demokratske institucije i ljudska prava...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.