Izvor: Blic, 28.Mar.2024, 11:50

Ana Brnabić otvara dijalog: Konsultacije zakazala za sutra, a glavno pitanje je ko će na njih doći (VIDEO)

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić pozvala je na sutrašnje konsultacije oko izbora zamenika predsednika radnih tela predstavnike svih poslaničkih grupa i poručila da još jednom pruža ruku dijalogu. Predstavnici opozicije kažu da nema prostora za dijalog o drugim pitanjima sve dok se ne reši glavno koje se tiče popravljanja izbornih uslova. Prvu sednicu kolegijuma na kojoj će se raspravljati o preporukama ODIHR-a zakazana je za 1. april.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grbović (PSG): Zalažem se da učestvujemo u konsultacijama u Skupštini, oko preporuka ODIHR-a

Izvor: Danas, 28.Mar.2024

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović izjavio je danas da predstavnici opozicije neće učestvovati u konsultacijama predstavnika poslaničkih grupa oko izbora zamenika predsednika radnih tela Skupštine Srbije, zato što je to "marginalna politička tema".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.