Napravili joj haos od života: Sud zabranio roditeljima da prilaze ćerki na manje od 150 metara! (FOTO)

Izvor: S media, 28.Dec.2012, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napravili joj haos od života: Sud zabranio roditeljima da prilaze ćerki na manje od 150 metara! (FOTO)

Studentkinja Obri Irland (21) uspela je, nakon duge i teške pravne bitke, da izboriti svoju samostalnost i postigne da se njenim roditeljima sudski zabrani prilazak na manje od 150 metara.

Obri je studentkinja na prestižnom konzervatorijumu u Sinsinatiju, igra u mjuziklima i svake godine nađe se na popisu najboljih studenata.

Ali, njeni roditelji često bi se nenajavljeni dovezli iz udaljenog Kanzasa, da bi je optuživali da se ponaša promiskuitetno, da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se drogira i da ima psihičkih problema.

Čak su rekli i šefu njenog odseka kako ona pati od psihičkih problema i da razmišljaju da ju sudskim putem nateraju da ide na lečenje. Priznali su i da su instalirali programe za praćenje na njen laptop i mobilni.

Prošle godine Obri je čak pozvala policiju u svoj stan i tvrdila da ju je majka napala, ali majka je tvrdila kako je ona nju napala.

Škola je zbog njenih roditelja unajmila obezbeđenje, kako bi ih sprečila da ulaze na njene predstave.

Kada je prekinula svaki kontakt s roditeljima, prestali su da joj plaćaju školarinu i zahtevali da im vrati 66.000 dolara koje su već potrošili na nju.

U sudskom postupku, sudija je presudio da nije dužna da im vrati novac, a konzervatorijum je odlučio da finasira njenu poslednju godinu studija.

- Bilo je vrlo neugodno i uznemiravajuće da mi roditelji dolaze na fakultet, kao odrasloj osobi, i da me potom oblajavaju i prate- rekla je Obri na saslušanju.

- Ona je jedino dete koje su celi život zbrinjavali roditelji puni ljubavi, rekla je njena majka na suđenju. - Mi joj ne smetamo. Nismo mi problem.

Stručnjaci su pokušali da objasne roditeljima kako problem upravo i jest u njima, ali roditelji su na to rekli kako je Obri ‘dobra glumica koja laže’.

Na kraju je sud dosudio kako roditelji nemaju pravo da joj priđu na manje od 150 metara i kako ne smeju da je kontaktiraju barem do 23. rujna 2013. godine.

(Daily mail, Jutarnji.hr)

Foto: printscrn Daily mail
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.