Napad na egipatskog predsedničkog kandidata

Izvor: Vostok.rs, 24.Feb.2012, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad na egipatskog predsedničkog kandidata

24.02.2012. -

Jedan od kandidata za predsednika Egipta Abdel Moneim Abul Fatuh je hospitalizovan u petak sa potresom mozga posle fizičkog napada na njega, prenosi agencija Rojters.

60-godinšnjeg Fatuha su napala tri lica kada se vraćao kući. Dogodilo se to za dve nedelje do registracije kandidata na predsedničkim izborima.
Izbori treba >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << da se održe u junu. Fatuh je bio član egipatskog islamističkog pokreta Braća muslimani, ali je isključen iz njega 2011. zbog razmimoilaženja sa liderima pokreta. Neki eksperti smatraju da je Fatuh jedan od kandidata sa najvećim izgledima za pobedu.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.