Izvor: N1 televizija, 17.Jan.2021, 20:42

Na izborima na Kosovu u februaru učestvuju tri liste Srba

Za predstojeće parlamentarne izbore na Kosovu, koji su zakazani za 14. februar, prijavilo se 28 političkih subjekata. Među njima i tri liste iz redova kosovskih Srba. Prethodnu kosovsku vladu srušila je odluka Ustavnog suda, kojom je proglašen nevažećim glas jednog poslanika, jer je bio pravosnažno osuđen. Kosovski pravni institut upozorava na moguće sporne kandidate i na ovim izborima.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Izbori na Kosovu i Metohiji – kome bi moglo biti zabranjeno učešće

Izvor: RTS, 18.Jan.2021, 09:41

Na Kosovu i Metohiji vanredni parlamentarni izbori biće održani 14. februara. Za 120 poslaničnih mesta prijavilo se 28 političkih subjekata sa 1.079 kandidata. . U narednih nekoliko dana u centralnoj izbornoj komisiji treba da verifikuju liste kandidata, ali prethodno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.