Izvor: Blic, 19.Dec.2023, 15:06

NEMOJTE DA NEKO NIJE RAZUMEO Hit zapisnik sa izbora u Alibunaru: Članovi biračkog odbora su jednu stvar baš OZBILJNO SHVATILI (FOTO)

Izbori 2023 u Srbiji su završeni, a juče, dan nakon održavanja, objavljeni su zapisnici sa biračkih mesta širom Srbije. Jedan takav iz Alibunara izazvao je pažnju javnosti na društvenim mrežama.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poništeni izbori na dva biračka mesta u Babušnici

Izvor: JužneVesti.com, 20.Dec.2023, 14:35

Glasanje na dva biračka mesta u Babušnici za lokalne i parlamentarne izbore poništeno je, odluka je Opštinske izborne komisije. Kao razlog navodi se da zapisnici o radu biračkih odbora nisu potpisani, da u jednom slučaju nije bilo kontrolnog listića i da je bilo grešaka u popunjavanju zapisnika...Na...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.