Izvor: Blic, 20.Dec.2023, 19:14

"NAJBLIŽI SAM TOME DA ĆE SE IZBORI PONAVLJATI" Pejić za "Blic TV" o rezultatima u Beogradu: O prestonici odlučuje stranka koja je dobila PET ODSTO PODRŠKE (VIDEO)

Nakon što su procenti osvojenih glasova na beogradskim izborima pretvoreni u mandate, pokazalo se da u gradskoj skupštini niko nema većinu da formira vlast. Prema podacima Gradske izborne komisije (GIK), koalicija oko SNS je osvojila 49 odborničkih mesta, koalicija "Srbija protiv nasilja" 42, Koalicija NADA 7, SPS-JS 6 i pokret "Mi - glas iz naroda" na čijem čelu je Branimir Nestorović 6 odborničkih mesta.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stojanović: Pitanje je samo kako će SNS i SPS da namaknu još jedan mandat za većinu u Beogradu

Izvor: Radio 021, 21.Dec.2023, 10:44

Politikolog Boban Stojanović napisao je u autorskom tekstu da nema govora o tome da bi lider liste "Mi - glas iz naroda" Branimir Nestorović mogao da pravi vlast u Beogradu sa opozicijom.

Nastavak na Radio 021...

OBEĆAO SAM OZBILJNE BATINE ZA PRELETANJE Nestorović: Nipošto sa opozicijom, vlast bismo podržali u slučaju Majdana

Izvor: Blic, 21.Dec.2023

Branimir Nestorović, kontroverzni doktor i teoretičar zavera koji je na izborima u Beogradu osvojio 5,37 odsto podrške, kaže da neće u koaliciju sa "Srbijom protiv nasilja", ali ni sa aktuelnom vlašću.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.