Izvor: HotSport.rs, 02.Apr.2017, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJBESMISLENIJA TUČA IKADA: Tim se bori za Evropu a saigrači odlučili da se tuku (VIDEO)

U okviru škotskog šampionata juče su se sastali Hamilton i Sejnt Džonston, pretposlednja i četvrtoplasirana ekipa škotskog Premijeršipa. Ipak, meč neće ostati upamćen po lepim golovima ili potezima, već po tuči dva fudbalera Sejnt Džonstona.
Tim iz Perta se nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli sa čak 40 bodova manje u odnosu na Seltik, ali postoji nada da će ovaj tim uspeti da izbori šansu da igra u Ligi Evrope, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pošto je razlika u odnosu na Rendžers osam bodova, nakon odigranih 30 mečeva (preostalo je još tri do kraja preliminarnog dela, a potom još pet u plej ofu).
Jedan od mečeva koji su bili pod moranjem za pobedu bilo je gostovanje Hamiltonu, i možda bi ovaj tim i zabeležio trijumf da Ričard Foster i Deni Svanson nisu odlučili da se pobiju po završetku prvog poluvremena.
Tuči je prethodila rasprava, a kada su svi pomislili da će na tome ostati, dva fudbalera su odlučila da je pravi trenutak da ukrste pesnice pred svima na stadionu, što je za rezultat imalo momentalno isključivanje oba fudbalera, pa je u drugom poluvremenu njihov tim sa devet igrača na terenu primio gol i izgubio.
(Youtube/Subscribe IF YOU LOVE SPORTS)
Pred njihovom ekipom je završnica sezone, ali još uvek nije poznato koliko će odsustvovati, pošto je klub odlučio da sprovede internu istragu, do čijeg okončanja ova dva fudbalera neće biti u sastavu ekipe.
Following the incident in today’s match against Hamilton Academical FC, the club has issued the following statement: pic.twitter.com/X0iJq1MuJy
— St. Johnstone FC (@St_Johnstone_FC) April 1, 2017

The post NAJBESMISLENIJA TUČA IKADA: Tim se bori za Evropu a saigrači odlučili da se tuku (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.