Mogući vanredni parlamentarni izbori

Izvor: Studio B, 29.Sep.2013, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mogući vanredni parlamentarni izbori

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će se sigurno održati vanredni izbori u Beogradu i najavio mogućnost vanrednih parlamentarnih izbora, ako bude takva atmosfera među građanima.

"Mislim da nam nisu potrebni vanredni parlamentari izbori u ovom trenutku, mislim da je volja naroda jasna, ali ako bude takva atmosfera u Srbiji, da ne možete da radite i živite, jer su svi mnogo uspešniji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << treba da razgovaramo s koalicionim partnerima i da vidimo šta je najbolje rešenje", rekao je Vučić za agenciju Beta prilikom otvaranja stranačkih prostorija u Ćićevcu. 

Dodao je da Srbija ima veće probleme od izbora.  Upitan kako komentariše činjenicu da je Centralna izborna komisija Kosova (CIK) prihvatila samo 1.200 prijava Srba za lokalne izbore 3. novembra, on je odgovorio da su u pitanju trikovi kojima se Priština svakodnevno služi. 

"Još ćemo razgovarati o tome. Oni imaju bezbroj trikova kojima se svakodnevno služe, da moramo da molimo da nam bude obezbeđeno pravo koje smo već dobili u Briselu, mislim pri tome na našeg člana pri CIK-u i još hiljadu takvih stvari svakodnevno", kazao je Vučić.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mogući i vanredni parlamentarni izbori

Izvor: Danas, 29.Sep.2013

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić rekao je juče da će se sigurno održati vanredni izbori u Beogradu i najavio mogućnost vanrednih parlamentarnih izbora, ako bude takva atmosfera među građanima.

Nastavak na Danas...

Vučić: Mogući vanredni izbori

Izvor: Večernje novosti, 29.Sep.2013

UKOLIKO u Srbiji bude atmosfera takva da ne možete da radite, jer svi smatraju da su uspešniji, mogući su i vanredni parlamentarni izbori. Mislim da treba da razgovaramo sa koalicionim partnerima o tome šta je najbolje rešenje - rekao je u nedelju prvi potpredsednik Vlade i lider SNS Aleksandar...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.