Mirović: Nasilje i mržnja nikada neće dobiti narodnu podršku u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2020, 18:36

Mirović: Nasilje i mržnja nikada neće dobiti narodnu podršku u Srbiji

Sinoćni događaj pred Narodnom skupštinom i posebno pokušaj njenog nasilnog zauzimanja odraz su nemoći ekstremnih političkih krugova koji nisu u stanju da na izborima osvoje minimalan broj glasova, rekao je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

"Posebno osuđujem brutalne višečasovne napade na policiju, čiji je posao da čuva imovinu svih građana. Uveren sam da nasilje i mržnja u Srbiji nikada neće dobiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << narodnu podršku.

Više nego ikada potreban je razum i podrška svima koji svojim radom vode borbu za našu zemlju i živote njenih građana. Ova godina, sama po sebi, zbog globalnog virusa i političke neizvesnosti, dovoljno je teška i ne može i ne sme biti teža zbog neodgovornog ponašanja ekstremnih političkih krugova.

Pozivam sve na uzdržanost i na normalne reakcije, bez nasilja, laži i obmana. Posebno je sada važan mir jer je država izložena pritiscima i na međunarodnom planu. Uvek kada postoje spoljni pritisci i veliki neprijatelji poput kovida 19 treba da budemo ujedinjeni. Ako smo pravi Srbi, tako treba da razmišljamo i postupamo jer nas na to uče događaji iz prošlosti", rekao je Mirović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IGOR MIROVIĆ: Nasilje i mržnja u Srbiji nikada neće dobiti narodnu podršku

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020

Povodom sinoćnih događaja u Beogradu, oglasio se Igor Mirović, predsednik pokrajinske Vlade..Sinoćni događaj pred Narodnom skupštinom i posebno pokušaj njenog nasilnog zauzimanja odraz su nemoći ekstremnih političkih krugova koji nisu u stanju da na izborima osvoje minimalan broj glasova. Posebno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.