IGOR MIROVIĆ: Nasilje i mržnja u Srbiji nikada neće dobiti narodnu podršku

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 18:56

IGOR MIROVIĆ: Nasilje i mržnja u Srbiji nikada neće dobiti narodnu podršku

Povodom sinoćnih događaja u Beogradu, oglasio se Igor Mirović, predsednik pokrajinske Vlade

Sinoćni događaj pred Narodnom skupštinom i posebno pokušaj njenog nasilnog zauzimanja odraz su nemoći ekstremnih političkih krugova koji nisu u stanju da na izborima osvoje minimalan broj glasova. Posebno osuđujem brutalne višečasovne napade na policiju, čiji je posao da čuva imovinu svih građana. Uveren sam da nasilje i mržnja u Srbiji nikada neće dobiti narodnu podršku. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Više nego ikada potreban je razum i podrška svima koji svojim radom vode borbu za našu zemlju i živote njenih građana. Ova godina, sama po sebi, zbog globalnog virusa i političke neizvesnosti, dovoljno je teška i ne može i ne sme biti teža zbog neodgovornog ponašanja ekstremnih političkih krugova.

Pozivam sve na uzdržanost i na normalne reakcije, bez nasilja, laži i obmana. Posebno je sada važan mir jer je država izložena pritiscima i na međunarodnom planu. Uvek kada postoje spoljni pritisci i veliki neprijatelji poput Kovida-19 treba da budemo ujedinjeni. Ako smo pravi Srbi, tako treba da razmišljamo i postupamo jer nas na to uče događaji iz prošlosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.