Mirante spasio Romu, Pedrova majstorija!

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020, 22:52

Mirante spasio Romu, Pedrova majstorija!

Slavlje Rome na gostovanju u Udinama.

Nismo videli golove u prvom poluvremenu, a domaći su bili nešto angažovaniji i bliži golu. Arslan, Lazanja i Ouvedžan su pretili, posebno Lazanja u nekoliko navrata.

Sa druge strane, Roma je pokušavala preko Džeka koji je imao sjajnu šansu u 22. minutu utakmice.

Na startu drugog dela bolja Roma, Pedro je uspeo da se izbori za jedan udarac kada je lopta otišla pored gola.

I onda 55. minut. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Ono što svaki trener mrzi, to su lopte koje idu u sredinu sa bokova kada je protivnička ekipa debelo na vašoj polovini. Takvu jednu je poslao defanzivac Udinezea, Pedro je presekao i lopta je završila u golu.

Fantastičan gol nekadašnjeg igrača Barse i Čelsija.

Nakon ovog gola dokazao se Mirante u nekoliko navrata, praktično je spasio Romu i doneo tri boda svom timu. Branio je udarce Lazanji i Okaki i uspeo da sačuva svoju mrežu.

Romi je ovo bila prva pobeda ove sezone, Udineze ostaje bez bodova nakon tri kola.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Prvi poraz Ajaksa! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2020, 14:23

Može Groningen i bez Robena...Posle tri uzastopne pobede na startu nove sezone u Holandiji, ekipa Ajaksa danas je pretrpela i prvi poraz...''Kopljanici'' su danas položili oružje na ''Euroborgu'' protiv domaćeg Groningena, koji je i bez povređenog Arjena Robena trijumfovao rezultatom 1:0...Jedini...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.