Mihajlović: Izbori dobri za SNS, Vučića vodi interes države

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2019, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Izbori dobri za SNS, Vučića vodi interes države

Funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je danas da su vanredni parlamentarni izbori u ovom momentu dobri za SNS i da je ona za to, ali da će o tome odlučivati predsednik stranke Aleksandar Vučić.

"Svako od nas ima neki nivo informacija i neku viziju. Ja ne mogu da vidim sve, kao što je odnos Srbije sa nekom drugim državama. Pretpostavljam da će predsednik Aleksandar Vučić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji ima više informacija od svih nas pojedinačno, više se voditi interesima države, nego stranke", rekla je Mihajlović za TV Prva.

Ona je naglasila da će predsednik SNS na kraju dati svoje mišljenje o izborima i da će na osnovu toga stranka donositi odluke.

Dodaje da izbori treba da pokažu da li to što Vlada Srbije radi podržavaju građani Srbije.

"Sva istraživanja javnog mnjenja pokazuju da nas građani podržavaju, ali istraživanje je jedno, a izbori su drugo", zaključila je Mihajlovićeva.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.