Mihajlović: Građanima je važan rezultat, a ne oni koji šire mržnju

Izvor: RTS, 05.Sep.2019, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Građanima je važan rezultat, a ne oni koji šire mržnju

Lideri Saveza za Srbiju su posetom Medveđi još jednom pokazali licemerje i nedostatak hrabrosti da građanima predstave svoj program i da se za njega bore na izborima, rekla je članica Predsedništva SNS-a Zorana Mihajlović. 
Zorana Mihajlović je rekla da su građani Srbije pokazali da od političara očekuju rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i da žele da se opredeljuju između politika koje im nude političke stranke.

"Zato ne žele one koji im ne nude nikakav program, već samo vode kampanju punu neistina, mržnje i provokacija", istakla je Mihajlovićeva povodom posete lidera SZS Medveđi gde su dali podršku onima koji su odlučili da bojkotuju lokalne izbore u toj opštini.
Navela je da bojkot "nije nikakva politika opozicije, kako to pokušavaju da predstave, već neizlaskom na izbore žele da prikriju afere opozicionih lidera, nedostatak politike sa kojom bi izašli pred građane i nespremnost da preuzmu odgovornost za rešavanje problema koji su važni za Srbiju i njene građane". 
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.