Izvor: SandzakPress.net, 27.Avg.2014, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mahmutović za Al Jazeeru – Nećemo izaći na izbore za BNV, niti ćemo koga podržati

Sjeverni Sandžak – Za dva mjeseca Bošnjaci u Srbiji ponovno će birati sastav svog nacionalnog vijeća. Iako kampanja još nije počela, političke tenzije su podignute. Meho Mahmutović je istakao da njegova stranka neće izaći na izbora za BNV, niti će koga podržati. “Oni su privatno davali licencu nastavnicima – ko može da predaje bosanski jezik. Treba da ima univerzitet, da su to obrazovani ljudi, koji zaista daju pravo nastavnicima i učiteljima, a ne vi uđete i – evo vam licenca. >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Koji su to kriterijumi, koja su to pravila?”, kaže Mehmo Mahmutović iz SDP.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Džudžo za Al Jazeeru – Nije dobro da političke partije učestvuju na izborima za BNV

Izvor: SandzakPress.net, 27.Avg.2014

Sjeverni Sandžak – Plan i program nastave na bosanskom jeziku pripremilo je “Bošnjačko nacionalno vijeće u tehničkom mandatu”. Na čelu te institucije je Esad Džudžo, koji godinama radi na promociji bošnjačkog nacionalnog identiteta u Srbiji. Zbog toga je, kako kaže, iz svog prezimena...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.